7.3.2014

Himmeli

Mitä EI kannata alkaa tekemään kun tenttiin on aikaa 40 tuntia ja luettavanasi olisi 600 sivuinen fysiatrian kirja? Vinkki:



Voi käydä niin, ettei tentti mene läpi...

Keltaisista pilleistä tehty himmeli-lampunvarjostin, valmistettu n. 450 pillistä. Pyöreä himmeli muodostuu kolmioista, neliöistä ja viisikulmioista, ohje Himmeli-kirjasta (Eija Koski). Ihan kuin yksi himmeli ei olisi riittänyt, tein vielä toisen pienemmän, lampunvarjostimessa pillit 8 cm mittaisia, pienemmässä 6 cm. Lampunvarjostin on maalattu vasta kaksi kertaa ja täytyy kyllä vielä yksi maalikerros lisätä, keltainen kuultaa liikaa läpi. Malttamaton kun kuitenkin olen, niin pitihän se testata miltä lamppu keittiönkatossa näyttää.


2 kommenttia:

  1. Ihania nämä! Piti lähteä googlettamaan, ovatko muut maalanneet pillihimmeleitä ja onneksi löysin sinun blogisi, niin uskallan maalata omanikin. Tein eilen suuren himmelin kaikenvärisistä pilleistä ja aionkin nyt sen maalata kupariseksi. Voisimpa kokeilla tehdä tuollaisen pallohimmelinkin. :) Käy kurkkaamassa blogissani kuvaa valmiista himmelistä loppuviikosta, jos kiinnostaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maali pysyy pilleissä jos ei kovin kovakouraisesti himmeliä käsittele. Lamppu on koskemattomana edelleen valkoinen mutta pienempi himmeli on rapistanut väriään kun siihen välillä pää kolahtelee. Harmi vain en kissojen ja koirienkaan kanssa ole vielä löytänyt ohuita mustia/valkoisia pillejä, saa vinkata jos sellaisia löytyy! Pitääpä käydä viikonloppuna blogiasi selailemassa :)

      Poista