17.10.2017

Vauvan vaatteita



Poikaystäväni siskon vauvalle lähti tällainen paketti ristiäislahjaksi. Ihanaa kun on syy neuloa pikkuvaatteita! Ei ehdi kyllästyä malliin kun vaatteet ovat niin pieniä ja tulevat nopeasti valmiiksi.


Punainen nuttu on neulottu jo vuosia sitten, sen piti alunperin mennä toiselle vauvalle mutta hän ehti kasvaa nutusta jo yli joten se jäi minulle. Punainen nuttu neulottu Novita Wool-langalla ja harmaan nutun lanka on Lankamaailmasta löytynyttä Baby Ull- lankaa värissä 829. Käytettyjä puikkoja en harmikseni muista. Harmaan nutun malli on aivan ihana, ilmaisohje löytyy Lankamaailman sivuilta täältä. Tätä nuttua teen ehdottomasti jatkossakin. Punaisen nutun mallia en valitettavasti muista, jos joku tunnistaa niin kertokaa ihmeessä! Joku internetin syövereistä löytynyt ilmaisohje se on.


Sukissa, tumpuissa ja pipossa violetti lanka on varastosta löytynyttä jämälanka Step Classic värissä tumma violetti 1007. valkoinen Novita Wool ja harmaa Drops Karisma väri 72. Tuttinauha on virkattu violetilla puuvillalangalla. Sukissa ja tumpuissa puikkoina KnitPro Zing 2.75. Piponkin taisin tehdä samoilla puikoilla. Ihanien sukkien ja tumppujen ohje löytyy täältä .


Ja jälleen pikkunorsu lähti lahjaksi pienokaiselle. Tästä tuli hieman pienempi ja jämäkämpi kuin ensimmäisestä norsusta. ja tällä pikkunorsulla on suuremmat silmät. Oikein tyttömäinen siis! 


Täytyy toivoa lisää pikkuväkeä lähipiiriin niin pääsisi taas "kunnon" syyllä nuttuja neulomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti