18.10.2017

Neulottua poikavauvalle



Tällainen setti valmistui poikavauvalle jo alkuvuodesta! Olen yrittänyt edelleenkin tyhjentää lankavarastoani joten paita ja sukat valmistuivat toisten sukkien jämälangoista. Ostin talvella omiin sukkiini Lankamaailmasta Ville-lankaa (kun halvalla sain, jälkikäteenkuulin että virhe-erä), oranssi väri nro 810, valkoinen 800 ja tummansininen 818. 



Ohje sovellettu useammasta vauvan villapaita- ohjeista, esim DROPS in sivuilta löytyy ohje samankaltaiseen paitaan. Halusin tehdä nimenomaan raglan-hihaisen paidan jossa nappilista toisella sivulla. Mielestäni oranssi tuo kivan piristyksen muutoin niin tavanomaiseen nuttuun. Lanka ei ihanteellinen paitaan kyllä ole paksuutensa vuoksi, tykkään enemmän neuloa hieman ohuemmasta langasta.


Kirjoneulesukkien ohje täältä ja tumman siniset on tehty junasukkien ohjeella. Puikot molemmissa KnitPro Zing 2.75. 


Neulottu norsu lähti mukaan sulostuttamaan pakettia. Tykkään kovasti tämän vaatesetin värimaailmasta, ja tyytyväiseksi teki myös se että sain kaikki "Ville"-langat siihen käytettyä. Vauvansukissa ei onneksi kulutusta huonosti kestävä lanka haittaa. 

Olen nyt innostunut huovutuksesta, iso kasa villaa jo hankittu ja viikonloppuna ajattelin rueta leikkimään mäntysuovan kanssa. Siitä projektista varmasti tulossa jatkossa enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti