27.11.2017

Kranssi-joulukortit


Tämän vuoden joulukortteihin halusin tehdä kranssin. Mietin pitkään millä tekniikalla toteuttaisin ne, eikä googlesta löytynyt oikein sopivaa ideaa. Kolmiulotteinen, paperista tehty kortti pyöri mielessä ja pääsikin toteutukseen asti. Kranssin lehdet on tehty rei'ittimellä vihreästä paperista leikaten, sen jälkeen taitettu puoliksi ja liimattu ympyrän muotoon. Muutama vaaleampi lehti sekaan ja hyvälle näytti!


Pelkäsin että lehtien liimaamiseen menee ikä ja terveys, mutta yllättävän nopeasti ne sitten valmistuivatkin kun kaikki lehdet oli valmiiksi taitettu puoliksi ja liimaa laittoi ympyrän kehälle aina muutaman sentin kerrallaan. Lehdet liimasin ihan sormin mutta ajattelin että pinsetitkin olisivat olleet siihen hommaan kyllä hyvät!



Hyvää Joulua- teksti on tehty kirjainleimasimilla erilliselle pahville, leikattu ja liimattu korttiin jälkikäteen. En halunnut riskeerata sitä, että suuritöinen menisi pilalle sillä että tekstin leimaisi suoraan korttiin.


Tein kahdenlaisia versioita, toiseen liimasin punaisen, puisen sydämen, jotka ovat entisen Tiimarin jäämistöä ja löytyivät askarteluvaraston kätköistä. Toiseen laitettu punaisella villalangalla roikkumaan kaksi valkoista kulkusta. Aikaa seitsemäntoista kortin tekemiseen meni kolme iltaa tehden pikkuhiljaa kerrallaan.


Ihanaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti